Rólunk

Villanyszerelés

AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

Számunkra megtiszteltetés, ha ránk bízza otthonának, irodájának, üzlethelyiségének, műhelyének vagy akár kertjének villany és egyéb elektromos szerelési vagy javítási munkálatait. A bizalmát gyors és precíz munkával viszonozzuk, melyre minden esetben garanciát vállalunk.

16 éves tapasztalattal a hátunk mögött, számos hazai és külföldi projekt után a mai napig szenvedélyünk a villanyszerelés, legyen szó kisebb javításokról vagy akár több hónapos komplex elektromos munkákról.
A sok éves rutin mellett folyamatosan képezzük magunkat, hogy Önnek a legkorszerűbb és leggazdaságosabb megoldásokat tudjuk nyújtani. Elsődleges szakterületünk a villanyszerelés, de rálátásunk van minden, az elektromos munkákhoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó építőipari folyamatra, így tudjuk biztosítani, hogy az egymásra épülő munkák során más szakmákkal maximálisan együttműködve dolgozunk, így Ön nem csak időt, de jelentős költséget takaríthat meg.

    Kisebb javítások és szerelések esetén is állunk rendelkezésére
    Világítás tervezésben is otthon vagyunk
    Komplex hálózatépítési munkákat is vállalunk
    Elsősorban Budapesten és környékén dolgozunk

Stabilitás és minőség

Immár több mint másfél évtizede nem csak a munkánk, hanem a hivatásunk is a villanyszerelés. Összeszokott és tapasztalt csapatunk számára az Ön elégedettsége a legfontosabb. Büszkék vagyunk, hogy megrendelőink nagy részét visszatérő ügyfelek alkotják.

Miért érdemes minket választani?

MERT NEM CSAK A VILLANYSZERELÉSHEZ ÉRTÜNK

A szakmai tapasztalat elengedhetetlen, de nem minden. Mi nem csak szerelünk, hanem szolgáltatunk.

Mindig elérhetőek vagyunk

A hét minden napján kereshet minket. Telefonos hívásokra 2 órán belül, email-re 24 órán belül válaszolunk.

Korrekt és áttekinthető árazás

Kisebb javítások, szerelések esetén a helyszíni felmérés során azonnal, nagyobb lélegzetű munkáknál 48 órán belül készítünk részletes és áttekinthető költségvetést. Ajánlatunkat gazdaságossági szempontokon túl úgy állítjuk össze, hogy a műszaki tartalom az Ön igényeinek mindenben megfeleljen.

Barátságos és udvarias légkört teremtünk

Nekünk fontos, hogy ne csak a munkánkkal, de a személyünkkel is elégedett legyen.

Munkánkra garanciát nyújtunk

Munkáinkra és a tőlünk vásárolt termékekre minden esetben garanciát vállalunk.

Villanyszerelőre van szüksége?